A piros magassarkú szinte mindenhez illik

Vannak erősebb és gyengébb színek. A piros magassarkú, ruha vagy táska, de még a szájfény is kihívó lesz a szürke hétköznapokban. A felmérések szerint, azok a hölgyek, akik kedvelik az élénkvörös árnyalatokat, sokkal magabiztosabbak a többieknél. Azonban ez függ a kedvtől is.

Ahhoz, hogy valaki tűsarkút vegyen fel és azt egy ilyen erőteljes színben válassza ki, jókedvűnek kell lennie. A szomorú napokon inkább egy farmerben és a kedvenc pulcsinkban érezzük jól magunkat. Amikor el kell hagyni a lakást és a munkahelyre megyünk, akkor a dress code is érvénybe lép.

Nem mindegy, hogy milyen típusú ruhákat választunk, ugyanis a megjelenésünk befolyásolja, hogy az emberek mit gondolnak rólunk. Szerencsére a cipőválaszték ma már igen széles, így nem kell feltétlenül tűsarkúban betipegnünk az irodába, mert vannak úgynevezett törpesarkú cipők, de a balerina között is találunk igazán élénk vöröset. Ha mégis a piros magassarkú mellett döntünk, akkor kombináljuk elegánsan! Például jól mutat a feketével.