A pecsétgyűrű szerepe az urak életében

Az ujjon lévő ékszerek már az ókori Egyiptom óta az erősebbik nem egyik fő díszei. Ezeket uralkodók, papok, törzsfőnökök, királyok, valamint harcosok és vadászok viselték. A pecsétgyűrű akkoriban különböző anyagokból készült. Ilyen volt a fa, a gyógynövények és az állati csont.

A férfiak biztosak voltak abban, hogy az ékszerek amulettként szolgálnak a háborúkban, a vadászat során és megvédik őket a betegségektől és más szerencsétlenségektől.

A divatirányzatok változása a modern úriembernek is lehetővé tette a pecsétgyűrű viselését. Az erősebbik nem köztudottan a minimalizmust kedveli, ezért a nekik készült ékszerek elegánsak és egyszerűek. A legfontosabb elvárás a viselésük során az, hogy az urak helyesen kombinálják a már meglévő ékszereikkel.

Érettségi, évforduló vagy születésnap esetén, a kövekkel díszített modellek tökéletes meglepetésként szolgának. Ezek modern stílusban készülnek, klasszikus minták vagy geometriai formák hozzáadásával. A férfiaknak készült pecsétgyűrű az elegancia megtestesülése.