A medál megkoronázza a nyakláncot

Sokan szeretik a stílusukat, hitvallásukat vagy éppen a hobbijukat mindenki előtt egyértelművé tenni. A medál nemcsak remek kiegészítő, hanem üzenet is a külvilág felé. Az elsődleges szerepe a nyaklánc díszítése, mondhatni befejezése. Egy vékonyabb láncot ugyanis sokkal szebbé tesz, kiemeli az anonimitásból.

Régóta jelen van, hiszen már az ősi festményeken is láthatóak olyan alakok, akik nyakában medálszerű tárggyal díszített tárgy lóg. A medál méretét tekintve igen eltérőek az elképzelések. Vannak, akik a diszkrét, pici modelleket kedvelik, mások viszont szeretik az impozánsabb méreteket. Ahogy említettük, ez az ékszer üzenetet hordozhat.

A hangjegy jelképezheti a viselőjének a zene iránti szeretetét, a cica formájú pedig egyértelműen arra utal, hogy a tulajdonosa odavan a doromboló négylábúakért. Változatos medál kollekció pedig közelebb van, mint gondolnánk, hiszen az aranyshop.hu webáruházban hatalmas készlet van ebben a kategóriában. A fantasztikus arany és ezüst termékek között Ön is megtalálja a szívéhez közel álló medált.