A Makita fűkasza elkaszálja a problémát

Az elburjánzott terület rendbetételéhez érdemes hatékony megoldással készülni egy Makita fűkasza képében. Feleslegesen esnénk neki a magasra nőtt fűnek, gyomnövényeknek egy fűnyíróval, mert azzal csak az időnket és az energiánkat pazarolnánk.

Nem beszélve arról, hogy a gép is könnyen leéghet az erőltetést követően. Egy Makita fűkasza, a hatékonyság mellett, számos előnnyel rendelkezik. Az ilyen munkák során sokat számít az ergonómia, a kényelmes használatot illetően.

A jól kiegyensúlyozott felépítés pedig könnyebb kezelhetőséget tesz lehetővé. Szintén piros pont illeti az alacsony zajszintet illetően. Mindez, hogy lehetséges? Berregő benzinmotorok helyett, az akku technológia pörgeti szélsebesen a damilfejet. Persze bármikor váratlan akadályba ütközhetünk, ha nem veszünk észre egy kavicsot, vastagabb ágat vagy drótot a sűrű növényzetben.

A Makita fűkasza AFT technológia viszont azonnal érzékeli a fej elakadását és azonnal leállítja a gépet, ezzel védve a használóját és a motort. A Makita fűkasza mindennek tetejében fejlett BL motorral lett ellátva.