A körfűrész lap microfinom szemcsézetű fogai

Ha egy fúrókalapácsot kell megvegyen egy kőműves, akkor érdemes a legerősebbet beszereznie, amelyikkel aztán bármilyen feladatot gyorsan, pontosan és hibák nélkül el lehet végezni. Kifogástalan választás a Bosch GBH 12-52 DV modell. Ennél a fúrókalapács ár egyáltalán nem mondható magasnak, tudva azt, hogy mire is képes a szerszám. Ennek a használatakor, a megfelelő beállításokkal és tartozékokkal, a maximális teljesítmény biztosított, véséskor és fúráskor egyaránt.

Ez egy hihetetlenül erős, 1700 W-os motorral rendelkezik, ami 19 joule ütésenergiát garantál. Amellett, hogy a fúrókalapács ár reális, nem szabad megfeledkezni egy másik előnyről, mégpedig az automatikus kapcsolórögzítésről. Ezáltal kényelmesen lehet kezelni a gépet még akkor is, amikor a legkeményebb falba akar lyukat fúrni az ember. A masina pozitívuma még az alacsony rezgésszint. 8 m/s²-es vésésnél és 10 m/s²-es fúrásnál azonnal bekapcsolódik az okos háromszoros rezgéscsillapító rendszer.

Sokakat meg is lep, hogy mennyire alacsony a fúrókalapács ár, hiszen valóban egy modern eszközről van szó, amit a masszív fém alkatrészek is igazolnak. Illetve biztonsági kuplung is található ezen, a felhasználó és a gép védelme érdekében. A fúrókalapács ár alacsony az onlineszerszam.hu shopban, ahol sokféle körfűrész lap is megvehető. A Bosch által forgalmazott, speciális Laminate körfűrész lap akármilyen laminált padlóhoz megfelel. A profi, illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion nevet viselő bevonat együttes biztosítja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a tiszta eredményt.

Nyilván a körfűrész lap csakis akkor fog jó eredményeket garantálni, ha azt egy kiváló géppel használja az ember. Jó választás egy rezgéscsillapítóval felszerelt tartozék, amelyiknek a sajátos alakja gondoskodik a pontosabb vágásról és a halkabb működésről. A körfűrész lap egyik legjobb tulajdonsága az, hogy az microteq matériából készült fogakkal bír. A mikrofinom szemcsézetű, igazán tömör keményfém-porból készült fogak hozzájárulnak a profi vágási minőség megteremtéséhez úgy, hogy közben a tartósság is adott.