A kisgyermek kedvence a Mancs őrjárat plüss

A szuperhősökből álló csapat Kaland-öböl városát védi. A 6 kiskutya mindegyike egyedi képességekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. A csapat minden tagjának saját küldetése és munkastílusa van. A vezetőjük Ryder, egy fiatal fiú, aki a kutyusokkal együtt segít Kaland-öböl lakóinak.

Nem csoda tehát, hogy a Mancs őrjárat plüss a csemeték legkedveltebb játszótársa. A játékok puha és tartós anyagokból készülnek, többféle méretben kaphatóak, a kis kézben tartható példányoktól kezdve a nagyméretűekig, amelyek tökéletesek az öleléshez vagy összebújáshoz.

A Mancs őrjárat plüss népszerűek azon gyermekek körében is, akik szívesen nézik ezt a tévéműsort és szeretnék, ha a kedvenc karakterüknek saját puha, ölelgethető változata lenne. A sorozat rajongóinak a plüssjátékok gyűjtése szórakoztató és izgalmas hobbi.

Minden karakter egyedi dizájnnal és személyiséggel rendelkezik, így remek kiegészítője bármelyik gyűjteménynek. A Mancs őrjárat plüss arra ösztönzi a gyermekeket, hogy használják a képzeletüket és fantáziadús játékban vegyenek részt.