A kíméletes kémiai hámlasztó

Mindannyian azt szeretnénk, hogy az arcbőrünk mindig tiszta, ragyogó legyen, a szépségünket minél tovább megőrizhessük. A minőségi hámlasztó csodákat tehet, rendkívüli puhaságot kölcsönöz az arcbőrnek. Rengeteg funkció és jótékony hatás foglaltatik benne a termékben, kezdve a bőrtisztítástól a pattanások eltűntetésén keresztül, egészen az öregedésgátló funkciókig.

Manapság igazi csodaszernek nevezik. A bőrre gyakorolt hatásmódszere alapján fizikai és kémiai hámlasztó különböztethető meg. A kémiai típusok nagy előnye, hogy hihetetlenül gyengéden bánnak a bőrrel. Sokkal kíméletesebb, mint a fizikai, például az arcradír. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, az érzékeny felhámon is nyugodtan alkalmazható.

A kémiai hámlasztó nem ledörzsöli a bőr külső hámrétegét, hanem óvatosan leoldja a már élettelen hámsejteket. Ha igazán színvonalas és hatékony hámlasztó megvásárlása jelenti a célját, akkor látogasson el a goodskin.hu netes drogéria felületére, ahol biztosan megtalálja a céljaihoz az igazi terméket!