A kerékpárszállító vonóhorogra felszerelhető modellje

A biciklizés a mindennapjai részét képezi, ezért nagyon hiányzik ez a fajta mozgás és egyben kikapcsolódás, amikor elutazik valahová? Akkor feltétlenül szerezze be a kerékpárszállító vonóhorogra készült változatát és vigye magával mindenhová a kedvenc kétkerekűjét is! Akár egyetlen napra megy valahová, akár hetekre, ott lehet Önnel a bicaja, amit csak le kell kapnia a kocsi hátuljáról és máris két keréken folytathatja az útját.

Ügyintézés, városnézés, pihenés vagy sport céljából is ugyanúgy használhatja a járgányt, mint otthon, tehát egyetlen percig sem kell nélkülöznie többé. Csak arról bizonyosodjon meg, hogy a kerékpárszállító vonóhorogra felszerelhető verziója megfelel az autójához és akkor egyszeri befektetéssel óriási haszonra tehet szert.

Nem kell lemondania a tekerésről, bárhová is viszi az útja és még olyan kompromisszumos megoldásra sem lesz szüksége ezután, mint a bicikli kölcsönzése. Adott esetben persze ez is jó lehet, de a saját bringa kényelmét nem lehet pótolni, bármilyen nívós szolgáltatásról legyen szó.