A hüvelyflóra védelme mindenkinek fontos

Minden harmadik nő élete során legalább egyszer hüvelygombától szenved. Sokan úgy vélik, hogy ez kizárólag a higiéniai szabályok mulasztásából fakad, holott a hüvelyflóra felborulását sok más tényező is befolyásolhatja. Természetesen a tisztaság fél egészség, de hüvelygomba kialakulhat intenzívebb antibiotikum kúra után is.

Érdemes tudni, hogy ilyen esetben az orvosnak kötelessége valamilyen hüvelyflóra-védő tablettát felírni. A hormonális változások is befolyásolják az intim zónát, legyen szó valamilyen kezelésről, terhességről, szülésről. A szervezet harmóniája ilyenkor ideiglenesen megbomlik és oda kell figyelni a fertőzések elkerülésére is.

Online patikánk a hüvelyflóra védelmére számos minőségi készítményt forgalmaz. Nálunk megtalálja a gombásodás vagy bakteriális fertőzésekre való hüvelykúpokat, szájon át szedhető tablettákat vagy az irritációt és viszketést enyhítő kenőcsöket. Intimzuhanyhoz és irrigátorhoz való pezsgőtablettát és fertőtlenítő porokat is talál a polcokon, valamint pH semleges intim mosakodókat, az optimális hüvelyflóra megőrzéséhez.