A hölgyek kedvence az Anekke hátizsák

A hölgyek körében néhány évvel ezelőtt elterjedtek a hátitáskák, hátizsákok. Természetesen ezek nem a nagy terhek cipelésére lettek kitalálva. Sokkal inkább háton hordozható retikülnek számít a kifinomult dizájnnal rendelkező Anekke hátizsák.

Első ránézésre fel lehet ismerni, hogy melyik márkáról van szó. Aki már találkozott ezekkel a nagyszerű termékekkel, az jól tudja, hogy milyen magas minőséget képvisel minden darab, a pénztárcáktól kezdve egészen az Anekke hátizsákokig.

Divatosak, jól mutatnak a mindennapok során és esztétikus kiegészítői lehetnek a különféle öltözékeknek. Szezontól függetlenül viselhető az Anekke hátizsák, mivel olyan színeket és mintákat használtak, ami minden évszakban jól mutat.

Az egyedi dizájn, nem fordul át a barokkos giccsbe, éppen emiatt letisztult, ízléses darabokról van szó. Praktikus, hiszen oldaltáskaként is lehet viselni az hátizsákot, az átcsatolható vállpántoknak köszönhetően. A belsejében vidám mintájú bélés található, két nyitott zsebbel. Az Anekke hátizsák mellé egy függő is jár, ami kulcstartóként is használható