A használt számitogép beszerzése költséghatékony módszer

A vadonatúj technológiai berendezések beszerzése általában nagy költséggel jár, de van más alternatíva is. Egy használt számitogép is ugyanolyan jól beválhat, mint az újonnan vásárolt. Nem mindegy azonban, hogy ezt a készüléket honnan szerzi be az érdeklődő, mert sajnos könnyen rá lehet futni hibás darabokra.

Az ebyte.hu webáruház másodkézből való eszközök forgalmazásával foglalkozik, mégpedig olyan módon, hogy mindegyik átvett használt számitogép alapos átnézésen és amennyiben szükség mutatkozik rá, javításon esik át mielőtt felkerülne az oldalra.

Itt az egyes modellek pontosan be vannak mutatva, a paraméterek feltüntetésének köszönhetően mindenki az alapos tájékozódást követően megtalálja a számítását.

Kizárólag kifogástalan állapotban lévő és megkímélt elektronikai konstrukciókat forgalmaz a cég és ezt bizonyítandó minden eladott használt számitogép esetében jár a vásárlónak a teljeskörű, 1 évet felölelő garancia és amennyiben ebben az időintervallumban meghibásodásra kerülne sor, a korrekció térítésmentes lesz.