A hajhullás okai nőknél sok esetben hormonálisak

A normális mértéket meghaladó hajhullás sok nőt érint. A hajhullás okai nőknél jóval szerteágazóbbak, mint a férfiaknál, akiknél általában az androgén alopécia a felelős a hajvesztésért. A nőknél előfordulhat vitaminhiány is, ami miatt a hajhagymák elégtelen tápanyag-ellátottsága vezet a ritkuló tincsekhez vagy az elvékonyodó hajszálakhoz. A nem megfelelő hajápolási rutin, túl gyakori festés, esetleg dauerolás is árthat a hajnak, ahogy a stressz, kimerültség és helytelen táplálkozás is. A hajhullás okai nőknél azonban számos esetben a hormonális változásokra vezethetőek vissza.

A terhesség, szoptatás és a változókor mind előidézhetnek olyan folyamatokat a szervezetben, amelyek hajvesztéssel végződnek. Ha szeretnénk egyszerűen és költséghatékonyan fellépni a probléma ellen, akkor válasszuk a Varga hajnövesztő cseppeket, amelyek 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonatával hatnak rendkívül pozitívan a haj növekedésére. A hajhullás okai nőknél tehát több faktortól függhetnek, azonban a legjobb megoldás minden esetben a Varga hajhullás elleni termékcsalád.

A lábizzadás ellen ma már roppant hatékonyan fel lehet lépni

A láb izzadása nemcsak azért kellemetlen, mert a zokni átázik vagy a szandálban csúszkál a lábfej, hanem a szagok miatt is. A lábizzadás ellen minden magára igényes ember megpróbál tenni. A termékek között nem könnyű megtalálni azt, amelyik biztosan beválik. Sokszor az ember tucatnyi készítményt kipróbál, mire megtalálja az igazit. Nem kell tovább keresgélni, hiszen a lábizzadás ellen nagyon bevált szer a Varga lábspray.

Ennek alkalmazása ráadásul egyszerű és kényelmes, nem igényel különösebb rutint. Eleinte naponta kell alkalmazni, majd később hetente egyszer, fokozott igénybevétel esetén kétszer. A lábizzadás ellen kifejlesztett spray úgy működik, hogy nem elfedi a szagokat, hanem csökkenti az izzadást. A speciálisan erre összeválogatott gyógynövényeknek köszönhető a gyors és kíméletes eredmény. A terméknek nincsenek mellékhatásai, csak rengeteg pozitív vásárlói visszajelzései.