A hajhosszabbítás profizmust igényel

Bármelyik módszert is választja, biztos lehet abban, hogy a végeredménnyel elégedett lesz! A hajhosszabbítás lehetőséget kínál arra, hogy változtasson a külsején. Ha szeretne dús hajkoronát egyik napról a másikra, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni egy profi szakemberrel a kapcsolatot.

Ezt könnyedén megteheti az interneten keresztül, hiszen minden szalonnak van hivatalos honlapja. Az oldalon megtalálhatóak a szolgáltatások, így nincs más dolga, mint alaposan körülnézni. Az első találkozón a fodrász megvizsgálja az eredeti szálak szerkezetét. Ezután közösen megbeszélik, hogy melyik hajhosszabbítás mellett érdemes dönteni. A mikrogyűrűs technika nagyon népszerű a fiatal korosztály körében. Az előnyei közé sorolható, hogy teljes mértékben biztonságos.

A szakember az előzőleg elkészített tincseket az apró méretű karikákba helyezi, majd a saját szálakat is áthúzza azokon. Ezután előveszi a fogót, amivel összeszorítja a köröket. A hajhosszabbítás eredeti hajjal történik, így senki sem fogja észrevenni, hogy nem a sajátja.