A haj és vitaminok figyelmet igényelnek

Az emberi szervezetben végbemenő biológiai folyamatok meghatározzák a külső megjelenést, lényegesen a hajkorona, a bőr és a körmök állapotát. A haj és a vitaminok összefüggésben állnak egymással, hiszen a táplálék kiegészítők hozzájárulnak a szálak egészséges növekedéséhez. Ha nyomelemek és ásványi anyagok hiánya lép fel, az a fizikumon és a felhámon is tüneteket hagy maga után.

A bőrfelszín érdessé válik és sok esetben viszkető szimptómákkal társul, a hajhagymák kigyengülnek és nem képesek megtartani a szálakat, így kialakulhat a ritkulás folyamata, ami nagyon sok estében visszafordíthatatlanná válik. A szálak elvékonyodnak és töredezetté válnak. A fürtök kiszáradását a megfelelő folyadékfogyasztással korrigálni lehet, viszont szükségesek a regenerálódási folyamatokat elősegítő tápanyagok a ragyogóan pompás frizura megtartása érdekében.

A matt, nehezen kezelhető haj és vitaminok szérum formájában nagyszerű párost alkotnak. A Dr.Hair termékcsaládban elérhető készítmények 26 féle gyógynövény sűrítményéből készülnek és remekül serkentik a hajnövekedést.

A minőségi alapanyagokban gazdag termékek hatalmas anyagi ráfordítások nélkül megvásárolhatóak, ennek jóvoltából megspórolható a haj és a vitaminokban gazdag kezelésekre szánt összeg jelentős része. A weboldalon elérhető részletes termékleírások hozzásegíthetik, hogy eldöntse, melyik termék lenne a legideálisabb alternatíva a hajkorona ragyogásának megőrzéséért. A haj és a vitaminok rendszeres használatát nem szabad elhanyagolni, hiszen a bevitt tápanyagok tükörként jelennek meg a kinézeten.