A Geox sportcipő bírja a strapát

A Geox sportcipő strapabíró anyagok felhasználásával készül, amik ellenállnak a mindennapi használat okozta kopásnak, sérülésnek és intenzív igénybevételnek. Az egyik legkiemelkedőbb jellemzője a lélegző talptechnológia. A Geox sportcipő ezen koncepciója forradalmasította a lábbelik világát, hiszen lehetővé teszi a levegő áramlását, miközben megakadályozza a víz bejutását.

A speciális talp segít megelőzni a végtagok túlmelegedését és izzadását, ezáltal csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását, illetve a bőrirritációt. A belső részben lévő párnázás és a talpbetétek extra komfortot biztosítanak, így az egész napos viselet sem jelenthet gondot.

A Geox sportcipő rugalmas és könnyű, ami növeli a mozgásszabadságot. A megfelelő támogatás és kényelem segít megelőzni a lábdeformitások kialakulását.

A széles felhozatalban kisfiús és kislányos modellek egyaránt felfedezhetőek, így minden gyermek a tetsző Geox sportcipő mellett voksolhat. A lábbelik egytől-egyig divatosak és funkcionálisak, vagyis minden kritériumnak eleget tesznek.