A fültok egyben hallásvédő is

A mezőgazdaságban dolgozóknak nem írja elő szabályzat a védősisak viselését. Ám sokszor akad olyan helyzet, amikor hangos eszközökkel, gépekkel kell elvégezni az adott feladatot, ezekben a szituációkban jó szolgálatot tehet a fültok.

Ennek különféle változatai pillanatok alatt megrendelhetőek az internetről, pontosan a netpolc.hu online áruházból. Mi jellemző ezekre a termékekre? CE minősítéssel rendelkeznek, könnyű anyagból készülnek. Ha zavarták már a zajos gépek, akkor mindenképp szerezze be az ideális fültok valamelyikét!

Nem csupán megfelelő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, hanem egyben hallásvédő is. A boltozati magassága természetesen állítható.

Tehát, ha szeretne minőségi darabot venni, akkor feltétlenül az említett szolgáltatást válassza, mert nem fogja kellemetlen csalódás érni! A fültok rendelése egyszerű, viszont érdemes alaposan átolvasni a vásárlással valamint a szállítással kapcsolatos információkat. Tegye meg a főbb lépéseket a balesetek elkerülése, kivédése érdekében!