A Dyson Supersonic nem roncsolja a hajat

Az emberi haj első ránézésre strapabírónak tűnik, azonban mégis gyakran meggyűlik vele a bajunk. Szerencsére a szakértők nem hagyják, hogy szétégessük a frizuránkat, és mindenkinek elérhetővé tették a Dyson Supersonic hajszárítót. A hagyományos hajszárítók forró levegőt fújnak a hajra, ami nemcsak a fürdőszoba hőmérsékletét melegíti fel, hanem a hajat is károsítja.

Ha pedig valaki kénytelen mindennap megmosni a fürtjeit, akkor könnyen tapasztalhat kellemetlen szárazságot és töredezést. Nem véletlen, hogy ilyenkor a Dyson név szokott az eszünkbe jutni, mivel ezek a készülékek az egészségünket és a megjelenésünket tartják az első helyen.

Végre nem kell a forróságtól tartanunk, ráadásul a készülék magától ellenőrizni a hőmérsékletet, így véletlenül sem tudjuk megégetni a hajunkat. A Dyson Supersonic egyetlen hátránya, hogy valamivel többe kerül a hagyományos hajszárítóknál, a pénzünkért cserébe viszont tényleg minőséget kapunk. Innentől kezdve csak vigyáznunk kell rá, és egész életünkre gondoskodtunk a hajunkról.