A Cube országúti kerékpárra mindig számíthat

Képzelje el, ahogy hihetetlen sebességet megütve hasít az úton a biciklijével, miközben minden gondot és napi problémát maga mögött hagyva élvezi a tájat! A dinamikus vonalvezetésű Cube országúti kerékpár pontosan erre lett kitalálva, így nem is csoda, hogy a biciklinek a fanatikusok között sok rajongója akad.

Az extra vékony külső gumi és a kis légellenállást lehetővé tévő kialakításnak köszönhetően, az egyik leggyorsabb járgány a piacon. Könnyű súlyának köszönhetően, ráadásul még a szállítása is roppant egyszerű.

A Cube országúti kerékpár többféle színben és kialakításban is elérhető, így a hölgyek és az urak egyaránt megtalálhatják az igényeiknek és az ízlésüknek leginkább megfelelőt.

A Cube országúti kerékpár versenybicikliként is tökéletesen megállja a helyét, köszönhetően a fentiekben említett kialakításnak és annak, hogy sem csomagtartó, sem pedig sárvédő nem ad extra súlyt hozzá. Arra mindenképpen legyen felkészülve, hogy legjobban a jó minőségű aszfaltot szereti, így nem igazán alkalmas hegyi túrákra.