A csempefesték jó szolgálatot tesz

Házfelújítás, ingatlanvásárlás, renoválás esetén mindig vannak újabb technológiák, amelyeket meg lehet tanulni vagy ismerni. A csempefesték szintén idesorolható, hiszen ezzel a kiegészítővel garantáltan remekül fel lehet újítani az elavult fürdőszobákat vagy konyhákat.

Nincs is más teendő, mint megismerkedni közelebbről a csempefesték különleges anyagával. Először is fontos tisztázni, hogy ez a típus felvihető mázas vagy nem mázas felületekre.

Innen kell kiindulni, majd el is lehet kezdeni a tiszta csempéken a munkát. Korábban szükséges volt valamilyen alapozó használata, de ma már ez kihagyható lépésnek bizonyul.

A csempefesték felvitele előtt össze kell keverni az A és a B komponenst, majd elkezdődhet a munka dandárja. Általánosságban két rétegben kell felhordani, de némely esetben egy harmadik réteg is jól jön. 4 órát kell várni a két réteg között, a szép végeredmény érdekében. Így számolva, akár egyetlen nap alatt el lehet végezni az egész fürdőszoba teljes renoválását. Ez pedig mindenkinek előnyére válhat.