A bor népszerűsége az ókorba nyúlik vissza

Kibontani, levegőztetni, majd a pohár falán csordogálva merengeni a napsütötte, szőlővel borított domboldal tökéletes termékén. Igen, a bor ily módon a legélvezetesebb! A világ egyik legszélesebb körben fogyasztott alkohol tartalmú itala, ami ősidők óta létezik, például a kínaiak 7000 évvel Kr.e. már készítették.

A szőlőtermelés és a bortermelés évszázados hagyomány Magyarországon is, már a középkorban borkészítő nagyhatalomnak számított. Mai napig is ismertek a magyar régióról származó borok, ilyen például Tokaji is. Webáruházunk széles kínálatában nemcsak a magyar száraz, félszáraz, félédes vagy édes borokat ismerheti meg, de könnyedén rendelhet minőségi francia, spanyol, portugál, valamint olasz fajtákat egyaránt.

A téli estékre, a forralt és fűszerezett változathoz is kínálunk egyszerű házi borokat. Aki igazán különlegest akar fogyasztani, a szőlőből készült borokon kívül, a más gyümölcsalapúakat is fel tudjuk kínálni. Böngésszen kedvére és rendeljen minőséget bármikor, akár díszcsomagolásban ajándék gyanánt!