A Berlinger Haus az édesszájúakra is gondol

A konyhában készült ételek minőségéért általában a háziasszony a felelős, így érthető, ha a konyhai kellékek kiválasztása is az ő vállát nyomja. A Berlinger Haus márka produktumaiban szerencsére nem fogunk csalódni, tekintve a brand által képviselt magas nívót, legyen szó a fazekakról, serpenyőkről vagy tepsikről.

Maradjunk egy kicsit az utóbbiak kategóriájánál és vegyük górcső alá, milyen kritériumoknak kell megfelelnie a tökéletes tortaformának! Ha nagy a család, a gyermekek között biztosan akad édesszájú is, akiket érdemes időről-időre meglepni valamilyen finom sütemény-különlegességgel. A Berlinger Haus szögteles tortaformával ez gyerekjáték lesz, még azoknak a hölgyeknek is, akik egyébként nem bizonyulnak konyhatündérnek.

A Berlinger Haus Burgundy Metallic fantázianévre keresztelt konyhai eszköz például tökéletes azoknak, akik még csak most ismerkednek a sütés rejtelmeivel. A tortaforma 39 cm hosszúságú, 27 cm széles, a mélysége pedig majdnem 8 cm. A tepsi tapadásmentes bevonatának hála roppant felhasználóbarát, hiszen abban nem ég oda a tésztakeverék. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően, a tortalapok tökéletesen átsülnek.

A szóban forgó Berlinger Haus tepsi, ahogy a márka egyéb produktumai, 5 rétegből tevődik össze, így nemcsak strapabíró, de időtálló is. A Berlinger Haus termékek ára, bármilyen meglepő, de bőven a baráti spektrumon mozog, így akár a saját személyre szabott szettünket is összeállíthatjuk a termékpalettáról. A német brand konyhai eszközeivel öröm a sütés, főzés!