A Bakugannal megfeledkezhetsz a számítógépről és az okostelefonról

Minden animáció-rajongónak van kedvenc rajzfilmje. A Bakugan a szörnyek színes világával, hihetetlen átalakulásokkal és csodálatos csatákkal ejtette rabul a gyermekek, a serdülők, sőt, még a felnőttek szívét is. Mindenki szeretne egy ilyen játékot kapni ajándékként, hogy kiszámíthatatlan intellektuális csatákban harcoljon szokatlan labdákkal. A történet szerint, ezek a lények, amelyek 6 különböző elemhez tartoznak, egy robbanás után érkeztek a Földre.

Ez ahhoz vezetett, hogy labdákba gömbölyödtek. Ezután tinik egy csapata talált rájuk, akik megtanulták használni. A Bakugannal azonos néven készült kártyakészletek 2007-ben jelentek meg. Azóta a sorozat rajongói arról álmodoztak, hogy párbajban harcoljanak a játékok segítségével. A kiszámíthatatlanság és a harcok során felhasznált stratégiák készítése miatt, a sorozat igencsak népszerűvé vált a gyermekek szórakoztatásában.

A kicsik szeretik gyorsan fejben kiszámolni a háromjegyű számokat, hogy megértsék, ki nyert. A Bakugan nemcsak a japán TV-műsorok rajongói körében terjedt el, hanem mindenkinél, aki szereti szórakoztatóan és hasznosan eltölteni a szabadidejét. A játékhoz a kapukat és a képességeket ábrázoló mágneses és műanyag kártyákra van szükség, valamint a labdába zárt szörnyekre. A Bakugan szabályok nagyon egyszerűek. Az a játékos nyer, akinek a hőse a legjobb egészségben van. A játék és annak néhány árnyalata azonban érdekesebbé és izgalmasabbá teszi a versenyt. Minden hős egy adott elemhez tartozik és eltérő képességekkel rendelkezik.

Mindkét oldalon legfeljebb 3 harcos lehet. Először a kaput dobják el, ahonnan kezdetét veszi a verseny. Ezután a labdák eldobása következik, amelyek kinyílnak a mágnessel való érintkezés során. Ebben a pillanatban válik el, hogy a kapott Bakugan melyik kaszthoz tartozik és az egyes tényezők miként befolyásolják azt. A vesztes hősnek el kell hagynia az arénát. Az a résztvevő, aki elsőként kiesik, elveszíti az összes lényét. Ha szokatlan ajándékot keres egy okos gyermeknek, javasoljuk, hogy a Bakugan mellett voksoljon! A kicsik újra és újra visszatérnek majd hozzá.