A baba hálózsák biztosan nem esik le a gyermekről

A babáknak van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy folyton mocorognak. Sok anyuka dönt úgy, hogy inkább a baba hálózsák segítségére támaszkodik, amit a Pindurka Bababolt oldalán meg lehet találni , mivel így a hidegebb hónapok során sem kell attól félnie, hogy a kicsi leszedi magáról a takarót. A pár hónapos újszülöttek mindig mocorognak, az esti órákban sem maradnak nyugton, ami egyenlő a hideggel és a sírással. Ha azok közé tartozunk, akik nem szeretik maximális hőfokra tekerni a radiátort, akkor kell egy extra réteg, biztos, ami biztos alapon.

Első gyermekeknél sokan panaszkodnak arra, hogy az anyukák többször felkelnek éjszaka csak azért, hogy megnézzék a kicsi állapotát. Ilyenkor idegesen ugranak össze, amikor a pici lábak, a hát vagy a has a szabad levegőn van, a cuki takaró pedig az ágy egyik sarkában. A baba hálózsák úgy van kitalálva, hogy a kezeknek szabad mozgást biztosítson, azonban a lábakat egy kisebb zsákban tartja. Ezáltal a gyerkőc kedvére rugdalózhat, de biztosan nem fogja magáról ledobni a takarót, mivel szó szerint összeér körülötte. Igen, a baba hálózsák megkönnyíti az első hónapokat.

Mire jó az egyedi babatakaró?

Amint túlvagyunk a nehezén, a picik hamar kinövik a hálózsákot és muszáj megbíznunk a takaróban. Az egyedi babatakaró annyiban tér el a többitől, hogy fényképet vagy aranyos rajzot tehetünk rá. Egyre gyakoribb, hogy a szülők valamilyen tematika szerint díszítik fel a szobát, így megjelennek a zsiráfok, a medvék vagy éppen a bálnák. Ha mi is szeretnénk, hogy minden ehhez a tematikához passzoljon, akkor az egyedi kiegészítők fognak segíteni a dekorálásban.

Az egyedi babatakaró többféle mintával is elérhető a Pindurka Bababolt jóvoltából, amihez mi magunk adhatjuk meg a gyerkőc nevét. Ezáltal a kedvenc figuránk lesz rajta, de mégis teljesen személyre szabottá válik. Ezek az egyedi babatakarók ajándékként is tökéletesen megállják a helyüket, csak arra kell figyelnünk, hogy milyen stílust választunk ki. A legtöbben akkor szokták odaadni, amikor az anyuka még kismama státuszban van, így teljes mértékben felkészülhet lesz az új jövevény érkezésére.