A 3M teljesálarc rövid jellemzése

A légzésvédő készülékek használatát számos munkahelyen megkövetelik. Egyes területeken veszélyes anyagok keletkezhetnek, amelyeket belélegezve komoly problémák alakulhatnak ki a szervezetben. A 3M teljesálarc ennek a dolognak a megakadályozásában fontos szerepet tölt be. Ráadásul a viselése nem jelenthet gondot, hiszen rendkívül kényelmes.

A termékkel kapcsolatban meg kell említeni még, hogy többszöri alkalommal vehető igénybe abban az esetben, ha karban van tartva. Minden használat előtt ellenőrizni kell, hogy a tartozékok megfelelőek!

A 3M teljesálarc szelepekkel, pántokkal, tömítésekkel van ellátva. Ha azt tapasztalja, hogy valamelyik tartozék megsérült, akkor azt azonnal ki kell cserélni! A javítási feladatokat minden alkalommal szakember végzi.

A termék tisztítási folyamata részletes leírással fel van tüntetve a használati útmutatóban. A kézikönyvet alaposan olvassa el annak érdekében, hogy tájékozottabb legyen! A 3M teljesálarc többféle szűrőbetéttel kapható, így azt választhatja, amelyiket a legjobbnak tartja.