A 2% és 4% ezüsttartalmú forrasztó ón

A hifi építéshez és úgy amúgy az audio világában gyakran kell használni cint. Milyen forrasztó ón fajtákat lehet bevetni például audio célra? Melyik cégtől érdemes vásárolni? A bő felhozatalával, a reális áraival és a magas minőségével biztosan nem fog csalódást okozni a KáCsa Audio. A forrasztó ón felhozatalban a legegyedibb, igen népszerű termékek is megtalálhatók.
A saját márkás, 2% ezüsttartalmú ón jó választás lehet, és ezt a kacsa-audio.hu szakemberei is előszeretettel választják kábelek szereléséhez. Ott van még a 4%-os is, amit a hozzáértők főleg az ügyesebb kezűeknek ajánlanak. Sokan érdeklődnek a Cordas forrasztó ón iránt. Természetesen ez is a kínálat részét képezi.

A kelléket Amerikából importálják és direkt audio vezetékek szereléséhez optimizálták. A Furutech jóval drágább, mint a többi cin, ami érthető is, ugyanis kifejezetten a high end szintre törekvő audiofileknek tervezték. Tökéletesen beválik azoknak, akik szeretnek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, de semmit sem akarnak a véletlenre bízni és csakis a magas nívóban hisznek.
Jogosan kérdezik persze sokan, hogy valóban jó választás a forrasztó ón? Nos, a kérdés igen, de nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy egy forraszanyagról van szó, ami elméletileg egy extra akadályt jelent, amin a jelnek muszáj áthaladnia. Persze bizonyos csatlakozók vagy kábelek csak forrasztással szerelhetők, így a cin használata megkerülhetetlen.

A KáCsa Audio csatlakozók kínálata

Nem csupán a forrasztásban szükséges eszközöket forgalmazza a cég. A csatlakozók választékának áttekintésével egyből kiderül, hogy mennyi ilyen termékkel várja a vásárlókat a shop. Természetesen a lényeg itt is a kifogástalan színvonal, a pénztárcabarát ár és a gyors házhoz szállítás.
A kínálat részét képező dugók és aljzatok főleg az audio és video iparág igényeinek kielégítésére készültek. A csatlakozók főleg otthoni hifi és házimozi rendszerek, szórakoztató elektronikai eszközök csatlakoztatásához, valamint színpad- és stúdiótechnikai berendezések, illetve sajátos installációk beüzemeléséhez lettek megtervezve.